Profiel

Rent a Brain levert hoogwaardige diensten op ICT gebied. De gebieden waarop we werkzaam zijn, zijn velerlei. In de loop van anderhalf decennium houden we ons bezig met systeemontwikkeling, beheer en onderhoud, testmanagement volgens Tmap® en ISTQB. Quality Assurance in ICT omgevingen, geautomatiseerd testen met Cucumber en FitNesse en last but not least nearshoring van testen naar Oost Europa.Hierdoor hebben wij ruime ervaring met alle onderdelen van de gehele levencyclus van softwareproducten en de daaraan voorafgaande product en leveranciersselectie. Ook hebben wij uitgebreide kennis van de problemen die zich daarbij voordoen. Rent a Brain levert diensten op de volgende gebieden

Quality Assurance

Het blijkt nog steeds lastig om systemen te ontwerpen en ontwikkelen die maximaal nut hebben voor een organisatie tegen kosten die binnen de planning blijven. ICT kwaliteitszorg en meer specifiek Software Quality Assurance (SQA) zorgen ervoor dat uw software zo goed mogelijk werkt tegen zo laag mogelijke kosten. Meer weten….

Testen

Om uw klanten te bedienen is van belang dat uw programmatuur doet wat het zou moeten doen. En dat uw programmatuur aansluit bij uw ondernemingsprocessen. Rent a Brain heeft veel ervaring in het uitvoeren van tests die vaststellen of dit zo is. Rent a Brain voert deze tests uit of het hele testproject inclusief management. Meer weten….

Procesverbetering

Vaak is procesverbetering een uitstekend middel om tot betere testresultaten te komen. Rent a Brain heeft veel ervaring met Test Process Improvement. Meer weten….

Nearshoring

Rent a Brain is via onze Hongaarse vestiging gespecialiseerd in het nearshoren van tests en ontwikkelwerkzaamheden naar Oost-Europa. Onze ervaring leert dat dit een aantrekkelijk alternatief is. Vergeleken bij het uitvoeren van alle werkzaamheden in Nederland. Mits de nearshoring juist wordt aangepakt. Meer weten….